31 Ağustos 2012 Cuma

Goril Oyunu






En güzel beceri oyunlarını sizler için yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda iri gorilimiz hindistan cevizi ile üstteki blokları parçalamaya çalışıyor.Görevimiz hindistan cevizini yere düşürmeden tüm blokları yok etmek.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Goril Oyunu



Cirit Fırlat Oyunu






Ciriti mümkün olduğunca ileriye atmaya çalışıyoruz





Cirit Fırlat Oyunu



Lego Oyunu






Legolar rengarenk bir şekilde sizlerin onları patlatmanızı istiyor. Oyunda bunu yaparken en az 3 legonun yanyana olması lazım. Onlarında aynı renk olması şart. Oyunda legoları patlatmak için mouse yardımı alıyorsunuz. Bütün legolar yok olduktan sonra diğer bölüme geçeceksiniz. Start butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Lego Oyunu



Araba Yarışı Oyunu






Araba Yarışı Oyunları oyunumuz ile küçük bir parkurda kendi arabanızla beraber yarışmaya ve bütün rakiplerinizi geçerek birinci olmak için elinizden geleni yapın. Rakiplerinizde sizin kadar güçlü oldukları için heyecan dolu bir yarış oynayacaksınız. Kontrolleri de basit olan oyunda yön tuşlarını kullanarak aracın hareket etmesini sağlayabilirsiniz. X butonuna basarak aracın nitrosunu kullanabilirsiniz. Play butonuna basarak açılan oyunda iyi eğlenceler dileriz..





Araba Yarışı Oyunu



Kuzu Çiftliği Oyunu






Kuzu Çiftliğioyununda günden güne koyunların tüylenmesini bekliyor ve onların bakımlarını en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Oyunda kuzuların istediklerini verebilmek için tezhagları ve su kuyusunu kullanacaksınız. Ne istediklerini sizlere belirtecek olan kuzuların tüyleri büyüdükten sonra sizden makas isteyecekler. O makasla tüyleri kestikten sonra onları çuvalın içine götürüp biriktirmeye başlayacaksınız. Bu işlemlerin hepsini yapabilmek içinde mouse yardımı almanız yeterli olacaktır. Oyunu oynayabilmek için ise yüklendikten sonra Play ve Day 1 butonuna basın. Eğer oyunu daha iyi öğrenmek istiyorsanız day 1 butonu yerine tutorial butonuna basmalısınız. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kuzu Çiftliği Oyunu



Kırmızı Başlıklı Kız Giydir Oyunu






Kırmızı Başlıklı Kız Giydir oyunumuzda kızımızı ve kurdu en şık şekilde giydirmeye çalışacağız.Giydirme oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Kırmızı Başlıklı Kız Giydir Oyunu



Gizli Nesneler Oyunu






Gizli nesneler oyununda size verilen listedeki eşyaları saısana göre bulmaya çalışmaktır. Eşyalar her yerde olabilirler. Odanın çok karışık olması sizin işinizi zorlaştırabilir. Sürenizide dikkate almalısınızç Mouse yardımı ile gizli nesneleri bulabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra ise Play(oyna) butonuna basıp oyunu oynayın. İyi eğlenceler dileriz..





Gizli Nesneler Oyunu



Dikim Evi Oyunu






Dikim Evi oyunumuz yüklenince Start yazısına tıklayarak oyuna gireceğiz.Oyunda bizden istenen kumaşların üzerinde çizimler yapmalı ardından FARE yardımıyla bu çizimlerimizi kesip iğne ipliklerle dikmeliyiz.Beceri oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Dikim Evi Oyunu



Al Yazmalım Müzikli Yapboz Oyunu






Severek izlediğimiz al yazmalim dizi filminin yapbozunu en kısa sürede tamamlamaya çalışacağız. Oyun adresi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Al Yazmalım Müzikli Yapboz Oyunu



Günlük Giysiler 2 Oyunu






Günlük hayatımızda giydiğimiz giysiler gibi bu oyunda da günlük giysilerden seçimler yapıyoruz.





Günlük Giysiler 2 Oyunu



Kahvaltı Bar Oyunu






Game.gen.TR en güzel ve en yeni beceri oyunlarını yayınlamaya devam ediyor.Günün en güzel öğünü kahvaltı. Bakın restaurantınıza kahvaltıya gelenler için nelerimiz var. Ekmeğimiz, Çayımız ve kahvemiz hazır. Bunların yanında tereyağ, erişte, yumurta ve reçel var. Müşterilerinizi siparişlerini dikkatlice alın ve en kısa zamanda siparişlerini hazırlayıp teslim edin. Kimse açlıktan ölmeden ve mutsuz olmadan kahvaltısını edebilsin.herkese iyi eğlenceler.





Kahvaltı Bar Oyunu



Buz Arabası Oyunu






Bu oyundaki amacınız buzlu yolda aracınızı devirmeden ilerlemek. Aracınızın tekerlekleri yollar kaygan olduğu için tank tekerliği şeklinde. Aracınızın dengede durması bu lastik yapısı nedeniyle daha kolay olacaktır. Sağ ve sol yön tuşlarıyla dengenizi sağlayabilir, geri ve ileri yön tuşları yavaşlayıp, hızlanmanıza yardımcı olacaktır. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) tuşuna basmanız oyunun açılması için yeterli olacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Buz Arabası Oyunu



ES-ES Oyunu






En güzel yapboz oyunları Game.Gen.TR ekranlarında.Severek izlediğimiz ES-ES dizisinin yapboz oyunu sadece Game.Gen.Tr ekranlarında.Oyunda yapboz oyunumuzu en kısa zamanda bitirmeye çalışacağız.Yapboz oyunlarının sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





ES-ES Oyunu



Saldırgan Canavarlar Oyunu






Saldırgan Canavarlar sizin bulunduğunuz bölgeyi ele geçirmek için geliyorlar. Büyük bir ordu halinde gelen bu canavarların yok olması da biraz zor. Yukarıdan siz onlara yıldırım atıyorsunuz. Onlarda etkilenip ilk önce duruyor sonra yine devam ediyorlar. Onlara 2 3 kez yıldırım düşürmeniz sonucunda yok oluyorlar ki bu da en güçsüzleri için geçerli olabilecek bir sayı. Oyunda yıldırım dışında kendi bölgenizde yer alan çeşitli aletlerde var. Bunlar gelen canavarları yok etmek için çabalayabilirler. Ancak bu sayede oyunda başarılı olabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra start butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. Canavarları yok etmek için kullanacağız yıldırımları da sadece mouse yardımı alarak aktif hale getirebilirsiniz. Bu heyecan verici oyunda hızlı olmanızı öneririz ve hepinize iyi eğlenceler dileriz...





Saldırgan Canavarlar Oyunu



Leyla ile Mecnun Oyunu






Leyla ile Mecnun dizimizin yapbozunu en kısa sürede tamamlayacağız. Oyunların adresi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Leyla ile Mecnun Oyunu



Ben 10 Tekne Yarışı Oyunu






En sevdiğiniz çizgi film karakterlerinden olan ben 10 in en güzel oyununu sizler için tasarladık. Bu oyunumuzda ben 10 ve Gwen teknede yarışa başlıyorlar. İki sütun arasından geçerek ve puan verecek nesneleri toplayarak her bölüm için başarı kazanmak zorundalar. Her bölüm için bir puan sınırınız olacak. İki sütun arasından geçmenizde size +50 puan getirecek. Ben 10 teknesini yönlendirmek için yön tuşlarını kullanmanız yeterlidir. Hızlı olun ama hiç bir yere çarpmayın. Teknenin hasar görmesi size başarısızlık getirebilir. Devam et ve Oyna butonlarına basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Ben 10 Tekne Yarışı Oyunu



Sünger Bob Deniz Anası Avla Oyunu






Sünger Bob Deniz Anası Avla oyunumuzda kahramanımız elindeki fila ile deniz anası yakalamaya çalışacak. Bizde ona FARE yardımıyla yardım edeceğiz. Oyunların adresi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Sünger Bob Deniz Anası Avla Oyunu



Yılbaşı Balonları Oyunu






Yılbaşı Balonları hem beceri hem komik oyundur.Oyuna başlamak için önce PLAY yazısına sonraki gelecek ekrandaki SAĞ ALT KÖŞEDEKİ KIRMIZI OKa tıklayın.Oyunda ekrana gelecek birçok renkte balonlar olacak.Aynı ve yanyana olan 2 veya daha çok renkteki balonları vuruyoruz.Aynı renkte olan balonlardan birine MOUSE ile tıklıyoruz ve balonları vuruyoruz ve diğer  bölüme geçiyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yılbaşı Balonları Oyunu



Bakugan Bowling Oyunu






Oyun MOUSE ile oynanıyor.Bakugan karakterleriyle bowling oynuyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Bakugan Bowling Oyunu